GS-Sportmassage

Het ontstaan van GS-Sportmassage

Toen ik zelf actief was als wielrenner ontdekte ik bij mijn toenmalige masseur Flip Ketelaars het belang van een goede sportmassage. Ik liep dan al met de gedachte rond om mij later op de sportmassage en sportverzorging toe te leggen . In 2003 kreeg ik de kans om bij François Roes, ex verzorger bij Lotto wielerploeg en Belgische wielrijdersbond, de stiel te leren. François leerde mij op een deskundige manier en met veel overgave de handelingen die nodig zijn om een goede sportmassage te leveren. Hier ben ik François nog steeds zeer dankbaar voor! Eind 2003 begon ik dan met sportmassages waarbij ik verschillende wielrenners uit de streek heb gemasseerd. In 2010 behaalde ik mijn diploma sportverzorger aan het Syntra, waarna ik GS Sportmassage heb opgericht. 

Nu 10 jaar later hebben verschillende mensen uit de sportwereld mijn massagetafel reeds gepasseerd, o.a. Mathieu van der Poel, Zdenek Stybar, Kevin Pauwels, Bart Aernouts, Jim Aernouts, Gert Dockx, Witse Meeussen, Nathan Van Hooydonck, Joeri en Jens Adams, Tim Merlier, Sinan Bolat, Dieumerci Mbokani, Jelle Van Damme, Steven Defour, Faris Haroun, Kevin Oris, Yanina Wickmayer, ...

Ook in ploeg en clubverband ben ik actief als sportverzorger. Zo was ik verbonden aan Sunweb - Napoleon Games Cycling Team, AVIA Cyclingteam, Hoboken WAC, Nieuwe Hoop Tielen, K Kalmthout SK en persoonlijke verzorger/masseur van Kevin Pauwels. Tot op heden ben ik nog actief als sportverzorger / sportmasseur bij A - Kern Royal Antwerp FC (Fulltime), Hoogstraten VV. Ook mag ik mijn vriendin Mie Fleerakkers en diens vader Frans, ook ex sportverzorger, niet vergeten te vermelden. Mie steunt mij voluit bij mijn activiteiten, terwijl Frans me de juiste knepen uit de sportverzorging en vooral de taping bijleert.

Gunther Scheipers

Heuvel 13, 2920 Kalmthout

+32 471 36 59 36